CFBO er valgt som rådgiver for Naturpark Amager 

Endelig kan vi annoncere, at vi fra starten af 2018 skal bistå Naturstyrelsen, Københavns Kommune og By&Havn med udviklingen af projekt Naturpark Amager.

Sammen med D|K2 skal vi som partnerskabets bygherrerådgiver være med til løfte ambitionerne om at udvikle en bynær naturpark på Amager i en skala og med en vision, der er helt ulig andre rekreative naturområder i Danmark: Et unikt parklandskab til fordybelse, naturoplevelser og leg – lige midt i storbyen.

Naturpark Amager er et stort og vigtigt projekt for projektets parter, de over 100 foreninger med interesser i området, for københavnerne og alle de andre, der får glæde af Naturpark Amagers 35 km2 sammenhængende landskab, storslåede natur og fantastiske kyststrækning tæt på Københavns centrum.

Vi er utroligt stolte, og vi glæder os til at komme i gang!

Læs mere om projektet på www.naturparkamager.dk