CFBO søger byplanlægger

Det går godt hos CFBO, og derfor søger vi en ny kollega. Vi kan tilbyde et stærkt fagligt miljø på vores tegnestue i hjertet af Aarhus.

Vi søger en fagligt stærk byplanlægger og evt. projektleder, som kan bidrage til udvikle de mange spændende og samfundsmæssigt betydningsfulde projekter, vi arbejder med. Du skal befinde dig godt i komplekse projekter med høje forventninger til kvalitet og nytænkning. Du skal være god til at samarbejde og navigere i projekter med mange forskellige fagligheder og interesser, og du skal forstå den politiske virkelighed, projekterne bliver til i.

Vi forventer at du har mindst 3-4 års erfaring som konsulent eller kommunal byplanlægger, at du har erfaring med projekt- og procesledelse, at du skriver godt og at du har solid erfaring med lokalplanlægning. Endeligt forventer vi, at du har lyst til at engagere dig i nytænkning af de måder, vi planlægger og udvikler byer i dag.

Dine opgaver vil spænde bredt og kan omfatte udarbejdelse af lokalplaner, strategiplaner og byomdannelsesprojekter i større og mindre byer, analyser, involveringsprocesser, klassiske byplanopgaver, konkurrencer og formgivning af byer i alle skalaer.

I CFBO arbejder vi med byudvikling i spændingsfeltet mellem fysisk planlægning, bystrategier, proces og kommunikation. Vi arbejder med at omsætte visioner for byers udvikling til konkrete planer eller strategier, der kan realiseres og kommunikeres. Vi arbejder med byudvikling og -omdannelse, master- og udviklingsplaner, bymidteplaner, konkurrencerådgivning, by- og områdefornyelse, procesfacilitering, involvering og kommunikation, strategi og analyse, finansieringsstrategier og fundraising for både offentlige og private kunder. Du kan læse mere om os på cfbo.dk.

Ansøgninger kan sendes til Inger Haarup Borchmann på inger@cfbo.dk senest den 14.maj 2018. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 20/21. Spørgsmål kan rettes til Rasmus Cassøe 2853 7190 /  ras@cfbo.dk eller Peter Frost-Møller på 6043 9300 / peter@cfbo.dk.

Stillingen er berammet til 37 timer ugentligt. Løn efter aftale.