Strategisk udviklingsplan for Randers Midtby

CFBO skal være med til at lave en strategisk udviklingsplan for Randers Midtby.  I Randers ved de godt, at selve planen blot er del af den endelige gevinst. Værdiskabelsen findes også i en snak med borgerne om deres by, i den faglige diskussion og i byrådssalen, hvor ordet har magt. Sammen med SLA, LivingCities og Sadolin & Albæk skal vi have den store værktøjskasse frem, når vi sammen med Randers Kommune og alle de involverede borgere og interessenter skal byde op til debat på en ambitiøs by-konference og lege os frem med 1:1 eksperimenter af høj arkitektonisk kvalitet.  Som der står i motivationen: ” Vi tror på, at Randers kan rykke sig fremad som eksemplet, andre byer kan skele til – ved netop at rykke sammen om en fælles fortælling og robust forandring”. Vi er nemme at begejstre, men denne nyhed krævede champagne fra morgenstunden af. Yes!