Velkommen til Anine og Magnus

Velkommen til Anine og Magnus!

Anine er urban designer med speciale i mobilitet og urbane studier. Anine kommer fra en stilling i Herning Kommunes Planafdeling, hvor hun har arbejdet med lokalplanlægning og mobilitet. Vi har tidligere haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Anine, da hun var praktikant, og derfra kender vi hende som en selvstændig og ambitiøs byplanlægger. Siden har hun udviklet sig til den lokalplanhaj, vi har søgt efter.

Magnus er arkitekt og har de sidste fire år arbejdet som projekterende landskabsarkitekt og skitserende urban designer på SLA’s kontorer i København, Oslo og Aarhus. Magnus har suppleret sin arkitektuddannelse med journalistik og litteraturhistorie, så han kommer også med stærke analytiske og kommunikative kompetencer.

Vi glæder os over at runde 2018 af med et hold af 15 skarpe kolleger på den nye tegnestue på Store Torv i Aarhus.