CFBO søger praktikant 2019

CFBO søger dygtige og ambitiøse praktikanter til foråret 2019. Vi kan tilbyde et stærkt fagligt miljø, hvor du kommer til at prøve kræfter med opgaver, der spænder fra strategiplaner og byomdannelsesprojekter i større byer, til analyser, involveringsprocesser og klassiske byplanopgaver og formgivning af byer i alle skalaer. Du vil blive en del af en tegnestue med et bredt fagligt netværk.

Vi søger

En god kollega, som kan se sig selv som en del af tegnestuens projekter og agenda. Du skal indgå i samarbejder med tegnestuens medarbejdere om komplekse byudviklingsprocesser, og du skal befinde dig godt i projekter med høje forventninger til kvalitet og nytænkning. Du skal være god til at samarbejde og navigere i projekter med mange forskellige interesser, og du skal være god til at kommunikere skriftligt og grafisk. Vi regner med, at du er 4.- eller 5.-årsstuderende på Arkitektskolen Aarhus, KADK, Urban Design, Aalborg Universitet eller lignende.

CFBO

CFBO arbejder med byudvikling i spændingsfeltet mellem fysisk planlægning, bystrategier, proces og kommunikation. Vi arbejder med at omsætte visioner for byers udvikling til planer eller strategier, der kan realiseres og kommunikeres. Vi arbejder med byudvikling og -omdannelse, master- og udviklingsplaner, konkurrencerådgivning, by- og områdefornyelse, procesfacilitering, involvering og kommunikation, strategi og analyse, finansieringsstrategier og fundraising for både offentlige og private kunder.

Praktikophold og ansøgningsfrist

Send en kort, motiveret ansøgning og portpolio som pdf til Inger Haarup Borchmann på inger@cfbo.dk senest den 7. december 2018. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i december. Spørgsmål kan rettes til Inger på 2811 5807 eller inger@cfbo.dk. Praktikopholdet er som udgangspunkt på fuld tid og for et eller to semestre med start i januar eller februar 2019, men vi hører også gerne fra dig, hvis du har andre ønsker. Løn efter aftale.