CFBO åbner kontor i København med Svend Erik Rolandsen som ny partner

Ved årsskiftet bliver Svend Erik Rolandsen partner i CFBO. Han skal være ankermand for CFBO’s kontor i København.

Partnerkredsen i CFBO: Peter Frost-Møller, Inger Haarup Borchmann, Svend Erik Rolandsen og Rasmus Cassøe.

For knap tre år siden startede CFBO i Aarhus med Inger Haarup Borchmann, Rasmus Cassøe og Peter Frost-Møller ved roret. Fra start har omdrejningspunktet for vores arbejde været rådgivning i de tidlige faser af byudviklingsprojekter i alle skalaer.

Vores udgangspunkt er Aarhus, men vi oplever en efterspørgsel på vores rådgivning fra kommuner, fonde, boligselskaber og private bygherrer i hele landet. Uanset hvor i landet, vi arbejder, så arbejder vi med projekter, hvor der er meget på spil for mange parter. Projekterne har ofte stor samfundsmæssig betydning og stor betydning for udviklingen af den by eller det byområde, vi er med til at forme fremtiden for.

Det kræver, at vi er tæt på beslutningerne, og at vi leder projekterne med stor omhu og opmærksomhed. Med åbningen af nyt kontor i København får vi mulighed for at være endnu tættere på vores kunder og samarbejdspartnere i og omkring Hovedstadsområdet.

Vi kan se, at vi som en uafhængig spiller i et netværk af stærke samarbejdspartnere kan gøre en forskel for vores kunder. Den position vil vi udvikle og styrke, og det gør vi med Svend Erik Rolandsen på holdet.

Svend Erik Rolandsen er byplanlægger med erfaring fra en række år i COWI, og han har tidligere bl.a. været sekretariatschef for Plan09-sekretariatet. Han kommer med frisk erfaring fra en række store byudviklingsprojekter i hele landet og supplerer dermed CFBO’s i forvejen stærke profil inden for strategisk rådgivning og planlægning af byer og byområder.

Som ny partner i CFBO skal Svend Erik Rolandsen være med til at sætte retningen for CFBO’s arbejde. Sammen med kommende kolleger i København bliver han en del af et arbejdsfællesskab med tegnestuen i Aarhus, som i dag tæller 15 medarbejdere med byplan- og arkitektfaglig eller humanistisk baggrund.

CFBO åbner 1. januar 2019 i 5teSTED, Gothersgade 11, 1123 København K.

Svend Erik kan kontaktes på email se@cfbo.dk og telefon 2728 8098.

Vi søger samtidig en erfaren byudvikler og projektleder til vores kontor i København. Se stillingsopslag her.