CFBO søger erfaren byplanlægger og projektleder

CFBO starter kontor i København og søger en stærk allround byplanlægger og projektleder.

CFBO hjælper myndigheder, private bygherrer, boligselskaber, virksomheder, forsyningsselskaber og fonde med at udvikle gode byer, bydele og lokalområder. Det gør vi med rådgivning inden for fysisk og strategisk planlægning, byliv og funktioner, konkurrencer og udbud, finansiering, proces, involvering og kommunikation.

For knap tre år siden startede CFBO i Aarhus. Omdrejningspunktet for vores arbejde er rådgivning i de tidlige faser af byudviklingsprojekter i alle skalaer. Vores udgangspunkt har indtil nu været Aarhus, men vi oplever en efterspørgsel på vores rådgivning fra kommuner, fonde, boligselskaber og private bygherrer i hele landet, og vi har derfor fra 1. januar 2019 åbnet vores nye kontor i København, hvor Svend Erik Rolandsen skal være ankermand.

Vi søger en erfaren byplanlægger og projektleder, som har lyst til at være med til at starte vores nye kontor op. Vi forestiller os, at du er uddannet arkitekt eller urban designer eller har en anden relevant uddannelse, samt at du har nogle års erfaring som byplanlægger fra rådgiverbranchen eller en kommune. Vi forventer, at du er en dygtig projektleder og at du er god til at formidle dit arbejde grafisk og skriftligt.

Dine opgaver vil spænde bredt og kan omfatte strategisk rådgivning, udarbejdelse af planer og studier for arealer og ejendomme, forundersøgelser, involveringsprocesser samt konkurrence- og bygherrerådgivning. Det vil i høj grad afhænge af, hvilke erfaringer og kompetencer, du bringer med dig.

Du bliver en del af et stærkt, fagligt miljø med et væld af gode samarbejdspartnere, glade kunder og skønne omgivelser på vores kontorer i hjertet af Aarhus og København. Kontoret i København bliver en del af et arbejdsfællesskab med tegnestuen i Aarhus, som i dag tæller 15 medarbejdere med byplan- og arkitektfaglig eller humanistisk baggrund.

Er du interesseret, så send en ansøgning til Inger Haarup Borchmann på inger@cfbo.dk snarest og senest den 18. januar 2019. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Spørgsmål kan rettes til Rasmus Cassøe (2853 7190 / ras@cfbo.dk), Peter Frost-Møller på (6043 9300 / peter@cfbo.dk), Inger Borchmann (2811 5807 / inger@cfbo.dk) eller Svend Erik Rolandsen (2728 8098 / se@cfbo.dk).

Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid. Løn efter aftale.