Harrestrup Å i Vigerslevparken

Klimatilpasning, skybrudshåndtering og naturgenopretning på den store klinge! CFBO er bygherrerådgiver for Københavns Kommune i forbindelse med rådgiverudbuddet (udbud med forhandling) og faciliteringen af “fase 0” i udviklingen af Harrestrup Å i Vigerslevparken.

Projektet kombinerer naturgenopretning af Vigerslevparken, skybrudshåndtering som en del af et tværkommunalt kapacitetsprojekt samt klimasikring for en del af Københavns Kommune.

Et stort projekt, hvor CFBO har fornøjelsen af at spille den rolle, som vi befinder os allerbedst i, nemlig den, hvor vi får mulighed for at hjælpe vores kunder at lede deres projekter gennem komplekse og ofte uforudsigelige processer.

Her bistår vi Københavns Kommune med udbuddet, og vi skal desuden være med til at facilitere projektets indledende “fase 0”, hvor Københavns Kommune sammen med den valgte totalrådgiver tager sig tiden til at definere den langsigtede opgave. En spændende proces og et enormt betydningsfuldt projekt, som vi er stolte af at kunne bidrage til.

Læs mere om udbuddet her (frist for anmodning 19.06.2019).