CFBO udvider holdet med ny seniorrådgiver

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til Anette Kold. Anette har mangeårig erfaring med at lede og organisere byudviklingsprocesser. Hun har samtidig stor indsigt i de ledelsesmæssige, økonomiske og politiske vilkår, som omgiver byudviklingsprojekter, og hun har  lige som resten af holdet hos CFBO praktisk erfaring med at hjælpe beslutningstagere og projektledere med at organisere, holde overblikket, kommunikere og skabe resultater i forbindelse med byudvikling.

”Jeg glæder mig over, at jeg skal være del af et stærkt hold hos CFBO. Her vil jeg kunne sætte min store erfaring med strategisk byudvikling i spil, og jeg vil kunne bidrage med et bredt  markedskendskab inden for udvikling af byer. ..”
Anette Kold

Anette kommer senest fra en stilling som chef for Strategisk Vækst i Kolding Kommune og har tidligere været område- og planchef i Billund Kommune. Dertil har Anette tidligere fungeret som programchef i Børnenens Hovedstad A/S og har mange års erfaring fra ansættelse og arbejde med byudviklingsprojekter i Aabenraa Kommune. Hun er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus i 2009 med afgang fra Institut for By og Landskab og har i 2018 afsluttet Diplom i Ledelse.

Anette kan kontaktes på anette@cfbo.dk og telefon 2228 7727.