CFBO er valgt som rådgiver for den strategisk udviklingsplan for Mariager

Mariager er en ressourcestærk by med smukke brostensbelagte gader, der danner rammerne om det kvalitetsbevidste liv med rige muligheder for historiske og kulturelle oplevelser. I CFBO er vi stolte af at få lov til at hjælpe borgerne i Mariager og Mariagerfjord Kommune med at lave den strategiske udviklingsplan for Mariager, der skal styrke byens mange iboende kvaliteter.

Udviklingsplanen skal udarbejdes i tæt dialog med Mariagers borgere og lokale aktører, hvor processen skal inspirere og skabe begejstring, og den skal skabe ejerskab og anledning til møder mellem mennesker og meninger i Mariager. Processen kommer derfor bl.a. til at indeholde interviews, byværksted og bymøder.

Vi glæder os til at dykke ned i alle byens potentialer og sætte dem i spil. Vi ses i Mariager!