Konkrete erfaringer med digital borgerinvolvering

Vær med, når vi inviterer til en faglig samtale og giver bolden op til to kommuner, som vil dele deres refleksioner og erfaringer ift. dagens tema: Forsamlings-restriktioner eller ej – hvad tager vi med efter karantænen, når vi skal involvere borgerne i byudviklingen?

Planchef Tove Wolff fra Varde Kommune og Borgerinddrager Anders Boisen fra Aarhus Kommunes sætter ord på deres erfaringer. CFBO sætter scenen for en faglig samtale om, hvad der fungerer godt i praksis – og måske endda bedre, end ved de traditionelle borgermøder. Hvad skal vi have mere af, og hvad skal vi have mindre af? Hvad skal vi blive ved med også efter covid19?

Fredags-samtalen handler om erfaringsudveksling og om at blive klogere sammen. Vi inviterer Jer til at deltage i samtalen – måske har I gjort Jer konkrete erfaringer med den digitale inddragelse, måske står I over for det … Alle er velkomne til at byde ind med erfaringer ift. hvad der giver processer værdi og hvilke formkrav, begrænsninger og muligheder, det digitale univers byder på! Samtidig får I mulighed for at spørge ind til de konkrete erfaringer, der er fra Varde og Aarhus – to kommuner med forskellige forudsætninger og forskellige perspektiver.

Ses vi fredag 15. maj kl. 14.00-15.00?

#digitalborgerinddragelse #cfbo #procesværdi #byledelse

Tilmeld dig ved at skrive en mail til: mia@cfbo.dk

Del gerne invitationen med andre, du tænker vil med.

Vi tester formatet i Microsoft Teams denne gang.