Vi søger en ny seniorprojektleder

I CFBO er vi drevet af nysgerrighed og et stort fagligt engagement i byudvikling og de processer, der former byernes liv. Vi søger en ny kollega til vores hold fra august 2020.

Vores kerneland er vores kunders vigtigste byudviklingsprojekter. Vi arbejder med facilitering af konkurrencer og inddragelsesprocesser, og vi laver udviklingsplaner for byer og byområder i Hovedstadsområdet og resten af landet. Fællestrækket for vores projekter er, at der er stor, offentlig interesse i processerne, og at det er vores rolle at samle trådene.  

Den nye senior projektleder, som vi søger til vores kontor i København, skal have erfaring, mod og vilje til at drive krævende byudviklingsprojekter sammen med os. Vi lægger vægt på, at du deler vores ambition om at bidrage til at løfte samfundsmæssige udfordringer i store byudviklingsprojekter i Danmark. Du skal være god til at lede svære processer med mange forskellige interessenter, og vi forventer at du har en stærk faglighed og profil inden for byudvikling. Vi forventer, at du har erfaring med at arbejde både i teams og selvstændigt som rådgiver, og at du har et godt netværk og mod på at skabe noget selv. Vi tilbyder en mulighed for at indgå i ét af landets stærkeste byplanfaglige teams, som med base på vores tegnestue i Aarhus og København samarbejder om projekter og dyrker en fælles nysgerrighed for byudvikling. Hvis du tænker, at vi kan gøre noget stort sammen, så send en ansøgning til inger@cfbo.dk senest den 25.maj. Ring eller skriv til Svend Erik Rolandsen på mobil 2728 8098 eller mail se@cfbo.dk, hvis du er nysgerrig.