SØHOLT SPORTS- OG FRITIDSARENA i Silkeborg kommer til at byde på masser af sport, fritid og sundhed!

CFBO har sammen med Silkeborg Kommune og EliteSilkeborg udarbejdet ’Helhedsplan for Søholt Sports- og Fritidsarena’. Visionen er, at Søholt skal være Silkeborg Kommunes centrale sports- og fritidsarena – til idræt, leg og bevægelse, til de unge og ældre, til familier og venner, til de foreningsaktive og de selvorganiserede, til hverdagsmesteren og verdensmesteren. Allerede i dag er der en stor koncentration af forskelligartede sportsaktører i Søholt, og området får endnu mere at byde på i fremtiden.

Helhedsplanen er resultatet af et grundigt og inkluderende samarbejde mellem de mange interessenter i og omkring Søholt. Helhedsplanen behandles politisk i juni måned. Vi krydser fingre for, at den bliver vel modtaget, og dernæst glæder vi os til at følge processen med realiseringen af helhedsplanen!