Cold Hawaii Inland

COLD HAWAII INLAND
– konkurrence

CFBO har sammen med SLA, AART og A1 Consult deltaget i konkurrencen om Cold Hawaii Inland. Vores forslag fik en 2. plads.

Cold Hawaii Inland er Limfjordskystens pendant til Cold Hawaii – et samlende brand og et fælles koncept for faciliteter og anlæg, der skal være med til at bringe Thys Limfjordskyst i spil som en sammenhængende arena for vandsport og oplevelser på og ved vandet.

Projektet omfatter udarbejdelsen af en samlet vision, en designmanual samt konkrete forslag til en lang række konkrete anlæg, som spænder fra et stort og ambitiøst centrum for vandsport i Thisted Havn til ganske små anlæg og støttepunkter på kysten.

Forslaget omfatter et fælles arkitektonisk og funktionelt koncept, et forslag til branding og visuel identitet samt forslag til de enkelte støttepunkter.

Rolle

CFBO var – med et omfattende lokalkendskab i bagagen – holdets ansvarlige for vision og strategi samt visuel identitet. Derudover har CFBO deltaget i designprocessen og har fungeret som designfaglig sparringspartner for de øvrige deltagende firmaer.

(Illustration: SLA)